Actie

ONZE LAATSTE NIEUWBRIEF

Beste klant van Ins & Outs beauty,

Je hebt het vast wel gehoord, we mogen nog langer niet behandelen, erg jammer! Ook de winkel moet gesloten blijven, maar we mogen wel bestellingen noteren en de producten bij je thuis brengen!
Bel of mail ons of neem een kijkje in de webshop op www.insoutsbeauty.nl.

Om te voorkomen dat je huid er straks uitziet als een uitgedroogd appeltje, willen wij je graag attenderen op de fijne Cenzaa producten die wij verkopen.

 
 
Om kennis te maken, hebben wij een prachtige Cenzaa Discovery Kit. Deze mooie bewaarbox met lade bevat 7 producten waar je gemiddeld 2 maanden je gezicht mee kunt verzorgen. De set bestaat uit het 6 stappenplan van Cenzaa (milk en lotion zijn samen stap 1, vandaar 7 producten). Voor een ieder die denkt dat dit teveel werk zou zijn: dit is een toptijd om dat eens te testen. Ik weet zeker dat de tijd om je huid wat extra aandacht te geven je enorm mee zal vallen!
Een leuke challenge en een enorme huidverbetering!

In onze webshop op www.insoutsbeauty.nl kun je de verschillende Discovery Kits vinden.
 
Voor een ieder die dit 6 stappenplan al gebruikt, zouden wij onze nieuwe 360-Skincode-Mandelico-Glow-Peel willen adviseren. Dit product bevat amandelzuur, waardoor de huid sneller vernieuwt en direct een frisse uitstraling heeft. Fijne lijntjes en pigmentvlekjes verzachten, de huid voelt gladder aan en wordt beter gehydrateerd. Bij dit product is het belangrijk om je huid goed te beschermen tegen UV licht. Dus sluit overdag af met een sunprotect, dit kan ook met een kleurtje (BB of CC cream), zo kun je de dag stralend beginnen!
 
Leonie en ik kennen jouw huid en kunnen aan de hand van een paar vragen bepalen welke Discovery Kit of welke Peelcrème het beste bij jouw huid past. Bel of mail ons, dan kun je zo snel mogelijk aan de slag!
Bij bestelling van (één van) deze producten krijg je een leuk cadeau van ons.
Bestellen is ook mogelijk via de webshop.

Achter de schermen zijn Leonie en ik druk bezig met het optimaliseren van de website. Kijk voor de laatste nieuwtjes op www.insoutsbeauty.nl.
Er zullen geregeld aanpassingen zijn en mis je informatie, laat het ons weten, we willen ons graag verbeteren.

Sterkte met de verlengde lockdown en blijf gezond!
We hopen je vanaf 10 februari weer te mogen begroeten.

Hartelijke groet,
Dorien en Leonie